• AW Consultancy - Building stones.png

Werving & selectie

AW Consultancy is gespecialiseerd in het invullen van lastig bemiddelbare vacatures op het gebied van onder andere: Sales, Marketing, Finance, en ICT.

Als werving en selectie bureau zijn wij nauw betrokken bij het bemiddeling tussen beschikbare arbeidsplaatsen en potentiële kandidaten. Werving en selectie is een proces welke gemoeid gaat met goede en eenduidige communicatie.

Wij streven ernaar om alleen actueel en vacante posities online te zetten zodat de kans van slagen groter is, en het niet kan leiden tot frustratie en of irritatie omdat een positie reeds is ingevuld. Werving en selectie bureau AW Consultancy geeft bij een vacature een complete omschrijving van de bedrijfscultuur, sfeerimpressie en arbeidsvoorwaarden zodat de kandidaat zich een goed beeld kan vormen van de beschikbare functie en organisatie. Wij zijn van mening dat als je mensen in beweging wilt brengen, je de richting moet aangeven en een duidelijk perspectief voor schetst. 

Voor bemiddeling bij het creëren van een betere match tussen potentiële kandidaten en de in te vullen vacatures bent u bij werving en selectie bureau AW Consultancy aan het juiste adres. 

Naast de reeds genoemde vakgebieden, heeft AW Consultancy, veel ervaring opgedaan in de contactcenterbranche en daarin inmiddels ook een groot netwerk opgebouwd.

Wij werken uitsluitend voor opdrachtgevers en bemiddelen niet voor kandidaten.

Bekijk onze vacatures.

Vul je gegevens in en upload je cv met motivatiebrief.

Solliciteer nu bij AW Consultancy