• AW Consultancy - AWC management Koers .png

Onze missie “waar staat AW Consultancy voor? “met in het verlengde “waar gaat AW Consultancy voor?“of ook wel visie.

AW Consultancy te Lelystad staat voor kwaliteit, groei in omzet en arbeidsplaatsen, advisering, rendement en recruitment. Met een sterke focus op commercie zal het succes als “TEAM” bereikt moeten worden.

Together Everyone Achieves More ("samen bereikt iedereen meer). Om kracht, kennis, kunde, koers en kwaliteit te bundelen heb je concurrenten nodig. Op deze wijze kunnen bedrijven en organisatie zich versterken en van elkaar onderscheiden.


De keuze:

De stap naar zelfstandig ondernemer was uiteindelijk een logisch gevolg. Na diverse successen voor verschillende organisaties speelde altijd de gedachten om dit ook eens voor mijzelf te doen. De markt is behoorlijk overspannen en ondanks de vele kansen zijn bedrijven sterk bezig met besparingen en ligt de focus minder op kwaliteit en meer op kwantiteit.

Starten met AW Consultancy, in een commercieel adviserende rol, om vraag en aanbod bij elkaar te brengen is mij op het lijf geschreven.  AW Consultancy zal samen met u een optimaal resultaat realiseren in de volgende processen: Acquisitie van new business, Uitbreiding en introducties van nieuwe producten, Optimalisatie bestaande klanten,  Klantenbinding middels conseptueele verkoop en Cross selling. Er zijn veel trajecten en processen welke kunnen leiden tot het succes van een verkooporganisatie.

De vraag naar de diensten van adviesbureaus is afkomstig van overheden, belangenorganisaties, instellingen en bedrijven. Veelal heeft de opdracht te maken met vragen/onderzoeken op het gebied van strategieontwikkeling en procesbegeleiding en ICT. Een ander deel van de diensten betreft interim-activiteiten. Belangrijke thema's zijn internet, outsourcing, kennismanagement, reorganisatie, (sociale) innovatie, samenwerking, cultuur en coaching.

Om het hoofd te bieden in deze markt is de focus op een bredere markt, kwaliteit en rendement in combinatie met de juiste prijs heel belangrijk. Of het nu gaat om training of coachen, werving en selectie, structuur of discipline AW Consultancy  zorgt voor een passende oplossing.