Accountmanager telecom en IT wereld

Accountmanager Telecom en IT wereld

Zelfstandige en vindingrijke accountmanager die ervaring heeft met de Telecom en IT wereld!  

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever (een fullservice dienstverlener) is een jong en vernieuwend bedrijf en marktleider in de mid-zakelijke markt dat innovatieve oplossingen biedt voor uiteenlopende ICT & Telecom vraagstukken. Daarbij onze opdrachtgever steeds opzoek naar de beste oplossingen die diverse organisaties ondersteunen en vooruit helpen. Je kunt zeggen onze opdrachtgever is het brein achter vele ICT en Telecom oplossingen voor het bedrijfsleven.

Met de toenemende complexiteit van ICT & telefonie en het belang van continuïteit, staat onze opdrachtgever klaar als full service dienstverlener die over alle ICT-aspecten met de klant  meedenkt.

Bedrijfscultuur:
Je komt te werken professionele organisatie met een informele werksfeer (ruim 250 medewerkers) die als uitgangspunt heeft een grote  mate van betrokkenheid uit te stralen naar de klant en zich marktleider op ICT en Telecom gebied sterk wil profileren in de mid-zakelijke markt. Er wordt op jou een beroep gedaan om grote mate van zelfstandigheid te tonen in werk waarbij je pro actief meedenkt in efficiënte en effectieve oplossingen op ICT en Telecom gebied waarbij het uitgangspunt altijd de klant en zijn organisatie moet zijn. Er is genoeg ruimte om mee te denken aan innovatieve ideeën vanuit je eigen referentiekader.

Functieomschrijving:
Je gaat aan de slag als accountmanager IT & Telecom voor een bekende speler op het gebied van telecom, internet en televisie in Nederland. Jou taak is vanuit je expertise en je vindingrijke denkvermogen new business te genereren waarbij je prospects bezoekt binnen hun eigen werkomgeving. Je werkterrein wordt de zakelijke markt. Het is een echte “hands on” functie. Je bent als het ware Consultant, Bidmanager en een Dealmaker in één!

Door middel van je communicatieve vaardigheden, de gun-factor en je analyse vragen kom je er al snel achter welke IT & Telecom oplossingen je voorziet in dit specifieke bedrijf. Je doet daarbij niet alleen recht aan waar het bedrijf nu staat maar speelt ook direct in op de ambities van de toekomst. In de rol van accountmanager IT & Telecom denk je oplossinggericht en innovatief mee in diverse IT & Telecom producten en diensten die je altijd vanuit het voordeel voor de klant weet te communiceren. (USP’s)  Je kunt als geen ander op basis van je analyse en gevoerde gesprek met een potentiele klant een (scherpe) offerte uitbrengen die in alle opzichten aantrekkelijk is voor de klant omdat je de offerte zo hebt opgesteld dat je in detail recht doet aan de wensen van de klant, en je daarmee je bewerkstelligd dat de klant zichzelf in de (innovatieve) IT & Telecom oplossingen herkent en jou offerte kiest om mee in zee te gaan!

 Functie-eisen:
- Ervaring met hands-on invulling geven aan aanbestedingen en tenders.
-
Business to Business ervaring is een pre.
- Je beschikt over een HBO werk en denkniveau.
- Je hebt minimaal 2 jaar in de rol van accountmanager. Bij voorkeur Nima- Sales A en B.
- Je hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van IT & Telecom producten en diensten en je bent goed de hoogte van de nieuwe technologieën.
- Je bent iemand die snel unieke kansen en mogelijkheden ziet en kan deze vertalen in new-business voorstellen.
- Je kunt je gemakkelijk verplaatsen in wat de behoeftes zijn voor een klant of IT & Telecom gebied.
- Je bent representatieve persoonlijkheid en weet makkelijk de gun-factor te bewerken.
- Je hebt ervaring met opmaken van offertes en deze weet deze commercieel te vertalen in het belang van de opdrachtgever.
- Een goed beheersing van Nedrlandse en Engelse taal.


Dit is een fantastische uitdaging voor een accountmanager, telecom accountmanager, account executive, IT accountmanager, Telecom- accountmanager, New business manager, projectmanager telecom & IT,  Salesmanager met affiniteit IT & Telecom, Key accountmanager, accountmanager zakelijke diensten, Business to Business accountmanager.

Locatie/Standplaats:
Nederland

Dienstverband:
Vast

Salaris:
Goede arbeidsvoorwaarden.

 

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *