Commerciële dealmaker, een ervaren verkoper met B to B ervaring.

Bedrijfsprofiel

Na oprichting in 1997 is onze opdrachtgever de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau op het gebied van subsidies en overheidskredieten.

Onze doelstelling is maximale ondersteuning van onze klanten om hen te helpen optimaal gebruik te maken van de uitgebreide subsidiemogelijkheden die er in Nederland en Europa zijn.

Met een ervaren team van inmiddels 50 medewerkers richten wij ons vanuit de vestiging in Utrecht in primaire zin op het MKB in Nederland, maar hebben wij inmiddels ook ruimschoots onze sporen verdiend in de non profitsector. Binnen het MKB richten wij ons met name op innovatieve klanten die investeren in technologie en productontwikkeling. Verdere aandachtsgebieden zijn bouw, milieu, buitenland en personeel.

Onze opdrachtgever helpt ondernemers en organisaties met het in kaart brengen van de talloze subsidie mogelijkheden die er nationaal en internationaal zijn. Daarbij kijken wij in de volle breedte naar de activiteiten van onze klanten om zoveel mogelijk aanknopingspunten te vinden voor advisering en subsidie aanvragen. Hierbij nemen wij alle subsidie regelingen mee, zowel de algemeen bekende subsidies als WBSO, ISP en ESF, maar ook de minder bekende Europese en regionale subsidies

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever is een commerciële adviesorganisatie. De opdrachtgever is een professioneel bedrijf waar specialisten werkzaam zijn. Tussen de werknemers heerst een ontspannen en informele werksfeer waar iedereen precies weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Het is een bedrijf dat sterk groeit en de komende jaren zowel in omzet als in personeel zal groeien.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt per direct DEALMAKERS die kunnen “sluiten” op directieniveau binnen het MKB. Wij werken met uitstekende leads, volle agenda’s en bieden een maandsalaris vanaf 2.400 euro plus een stevige maandelijkse bonus. Indien u een topverkoper bent, reageer dan via de onderstaande link.


Je werk zal bestaan uit:

Dagelijks bezoeken van MKB bedrijven voor verkoop werkzaamheden,
werken in succesvol landelijk werkend verkoop-team.

Functie-eisen

Skills:
- Een echte verkoper, "in één keer kunnen sluiten"
- Eager
- Een goede gesprekspartner voor directieleden
- B to B ervaring
- MKB verkoop ervaring
- Resultaatgericht
- Verkopen als een uitdaging willen zien en dat ook uitstralen (passie)
- MBO plus niveau
- Ervaring als advertentieverkoper is een absolute pré

Dienstverband

Vast

Locatie/Standplaats

Utrecht

Salaris

Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *