Studenten en schoolverlaters voor een geweldige uitdaging als werver voor goede doelen.

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is een jonge, dynamische organisatie die werkt voor verschillende goede doelen in Nederland! Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt als een informele organisatie waar je veel kunt verdienen, veel feestjes en borrels worden georganiseerd en waar je snel door kunt groeien en goed werk kunt doen voor een goed doel. Ook kun je zelf je werktijden bepalen (minimaal 10 uur per week)

Bedrijfscultuur:
Onze opdrachtgever kent een informele cultuur met een sterke winnaarsmentaliteit! Elke dag biedt nieuwe kansen en mogelijkheden en dat betekent dat van jou wordt verwacht dat je deze kansen en mogelijkheden ziet en aangrijpt om zoveel mogelijk donateurs te vinden voor het goede doel! Doe je dat goed dan wordt je daar goed voor beloond! Van jou wordt verwacht dat je als werver niet selectief bent in wie je aanspreekt en onverstoorbaar door kunt gaan bij een afwijzing.  

Functieomschrijving:
Je gaat als werver voor goede doelen door het land om deur-aan-deur donateurs te werven! Je bent als persoon de motor en de promotor van het goede doel en dat straal je uit van deur naar deur.

Elke keer breng je het verhaal met veel enthousiasme en ga je het spel aan met degene die je tegenover je staat. Je bent als geen ander instaat bezwaren om te buigen en het verhaal zo aannemelijk en aantrekkelijk te maken dat de potentiele donateur geen ‘nee’ meer kan zeggen tegen jou omdat jouw passie, frisse persoonlijkheid, humor en energie alles doet overtreffen zodat de donateur alleen nog maar ‘Ja’ kan zeggen. 

Dit is een perfecte uitdaging voor een: allround verkoper, door to door verkoper, topverkoper, outbound telemarketeer, student of scholier vanaf 18 jaar.

Spreekt dit je aan? Reageer dan en pak je kans! Ik kijk uit naar je snelle reactie en CV!

Functie-eisen:

  • Je bent een frisse, jonge, energieke persoonlijkheid
  • Je bent vriendelijk, correct, enthousiast naar anderen (de klant)
  • Je ziet jezelf passen binnen jong, dynamisch team binnen een informele cultuur en je kunt hier zelf een wezenlijke bedrage leveren aan je team door je eigen humor en energie!
  • Je past binnen een informele cultuur; nette spijkerbroek, nette sneakers
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een vlotte babbel!
  • Je ziet jezelf minimaal 2x per week werken op maandag t/m vrijdag van 16:00-21:00 en/ of zaterdag van 10:00 tot 16:00 (waarbij je minstens een kwartier van tevoren aanwezig bent om het een en ander voor te bereiden met je team)
  • Je kunt gemakkelijk bezwaren ombuigen en stapt gemakkelijk over emoties van anderen heen zonder dat het onbeleefd overkomt. (je timing is hiervoor perfect)
  • Je hebt een hands-on mentaliteit

Locatie | Standplaats:
Noord-Holland

Dienstverband:
10 euro per uur + SUPER BONUS

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *