Monteur, installatiespecialist, telecommonteur, all ip specialist voor een fantastische uitdaging!

Bedrijfsprofiel:
De visie: Gebruik maken van technologieën welke nu en morgen voorhanden zijn. Doel hiervan; Slimmer kunnen werken dan concurrenten. Betere en snel toepasbare (maat) oplossingen bieden.
Met de voorhanden zijnde technologieën oplossingen bedenken en maken zodat onze klanten en partners optimaler kunnen renderen.

Onze dienstverlening richt zich op de markten Informatietechnologie, techniek, data & telecom en Management & organisatie.

Waar staan we voor: Wij durven risico's te nemen waarvan de klant profiteert. Uw beproefde systeem is ontwikkeld en beproefd in onze achtertuin

Bedrijfscultuur:
Jonge organisatie waar mensen worden ingezet op het juiste project. Kwaliteit en prestaties worden beloont. Doorgroei mogelijkheden en optimale opleidingsmogelijkheden.

Functieomschrijving:

Algemeen:
Niet alleen is de technische aanleg/ ervaring is belangrijk, maar vooral de commerciële en communicatieve vaardigheden die gemeten worden a.d.h.v. de klanttevredenheidsonderzoeken zijn minstens zo belangrijk.. Er zijn meerdere targets waar de monteur wekelijks aan dient te voldoen.. 

De werkzaamheden bestaan nu niet alleen meer uit installaties maar kan afgewisseld worden met draden trekken in de centrales dan wel verhelpen van storingen. We praten nu dus echt over een allround monteur die inzicht heeft en zelfstandig is. 

 

Installatie specialist en ALL IP monteur:
Je gaat als monteur bij de mensen thuis hun apparatuur aansluiten op dit netwerk. Je werkzaamheden bestaan uit het installeren en testen van randapparatuur, zodanig dat alles storingsvrij wordt opgeleverd. Je informeert de klant over de uit te voeren werkzaamheden en legt uit hoe optimaal gebruik gemaakt kan worden van de te leveren diensten en apparatuur en verzorgt de administratieve afhandeling.


Wat doet een Installatiespecialist?
Als installatiespecialist ben je verantwoordelijk voor de installatie van verschillende soorten apparatuur bij particuliere- en of zakelijke klanten. In eerste instantie zul je, je specialiseren in een van de volgende vakgebieden:
de installatie van modems, internet, telefonie, televisie;


Telecom monteur:
Installeren van Internet, Telefonie, en digitale televisie bij particulieren en/of bedrijven
Aansluiten van de klanten van KPN, Ziggo, Tele2, UPC en Canal Digital op het internet.
Gereed maken van de desktop of laptop van de klant

Ben je een starter of heb je al ervaring? en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, reageer dan direct en pak die kans! Wie durft?

Dit is een fantastische uitdaging voor: monteur, installatie specialist, telecom monteur, ALL IP monteur, onderhoudsmonteur, storingsmonteur, glasvezel monteur, coax monteur

Functie-eisen:
Installatie specialist, Telecom monteur en All IP monteur:

• MBO niveau richting Elektronica of deze door ervaring verkregen
• Affiniteit met telecom en techniek
• Je bent bereid tot reizen en eventueel avonden en zaterdagen werken
• Goede communicatieve vaardigheden
• Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je middelen en gaat hier zorgvuldig mee om
• Je weet wat je kunt maar schroomt niet om hulp te vragen. Als collega’s hulp nodig hebben, sta je ook voor hen klaar.
• Kwaliteit leveren zit in je bloed maar je bent ook instaat om snel te werken
• Je bent en blijft vriendelijk.

 

Locatie/Standplaats:
Nederland echter het is een pré als je woonachtig bent in de regio: Den Haag, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Zwolle,  Rotterdam en Apeldoorn

Salaris:
Inschaling vindt plaats in overeenstemming met je kennis en ervaring.

Dienstverband:
Vast

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *