Freelance Consulenten en of Partners voor de grootste Health & Beauty organisatie!

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is opgericht in 1985 in Ahlen, Duitsland en is producent van exclusieve parfums, cosmetica, sieraden, gezicht- en lichaamsverzorgingsproducten evenals producten die een goede gezondheid bevorderen en de kwaliteit van leven verbeteren o.m. voor personen die medicijnen gebruiken en daarvan veel bijwerkingen ondervinden. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, een stukje Duitse degelijkheid  tegen een betaalbare prijs. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat de producten exclusief blijven en dat de personen die ermee werken kennis van zaken hebben en de consument goed kunnen informeren. Verder biedt onze opdrachtgever internationale mogelijkheden. Op dit moment zijn zij één van de meest succesvolle internationale cosmetica-concerns, actief in 32 landen met een jaaromzet van ruim € 400 miljoen.

Functieomschrijving:
Waar u ook van droomt in het leven, het Health & Beauty Systems van onze opdrachtgever  is een goede weg om er te komen. Vanuit uw eigen huis kunt u een business opbouwen die u voorziet van tijd en geld om de dingen te doen die u altijd al heeft willen doen. Waar droomt u van? Een nieuwe auto? Een mooier huis? Leuke vakanties? Financiële zekerheid? Uw schulden aflossen? Met het Health & Beauty Systems zijn ze dichterbij dan u denkt.

Onze opdrachtgever is een van Europa ’s leidende onderneming in de directe verkoop. In de directe verkoop worden producten verkocht door zelfstandige ondernemingspartners. U verdient daarmee een aantrekkelijk extra inkomen. Vanaf de oprichting in 1985 heeft onze opdrachtgever enorme verkopen gerealiseerd. Het succesconcept ervan ligt in een duidelijke visie, vijf bijzondere succesfactoren en niet als laatste een op waarden beruste denkwijze. Bij onze opdrachtgever staat de mens centraal.

Meer dan 300.000 verkoop partners over de hele wereld kunnen hun eigen succesverhaal vertellen. Onze opdrachtgever biedt uitstekende perspectieven, zowel als bijbaan of als hoofdberoep. Sommige financieren hun studie met deze uitdaging, anderen verdienen een extra inkomen of vullen hun pensioen aan.

Het ondernemingsmodel van onze opdrachtgever biedt u een aantrekkelijke bijverdienste met een vrije tijdsindeling. Als Partner kunt u al met weinig tijd een kleine bijverdienste opbouwen.

Als Partner heeft u in principe twee mogelijkheden als u er een beetje geld bij wilt verdienen. U kunt de  producten in uw omgeving verkopen. Via de winstmarge heb je als snel een leuk extra inkomen. Ook kunnen Partners een eigen verkoopstructuur opbouwen. Daarmee schept u een basis voor zelfstandigheid met de productlijnen van onze opdrachtgever. In plaats van een bijverdienste wordt het dan vaak het hoofdberoep.

De weg naar bijverdiensten is voor iedereen open. Het ondernemingsmodel biedt iedereen de mogelijkheid voor een blijvende, positieve verandering, onafhankelijk van kennis, leeftijd, geslacht of opleidingsniveau.

Bent u geïnteresseerd in een bijverdienste?

Reageer vandaag nog door uw CV in Word en motivatie te mailen!

Dit is een fantastische uitdaging voor: consulenten, vertegenwoordigers, partners, verkopers, adviseurs, schoonheidsspecialisten, gezondheidsconsulente, eigen ondernemers, sales representatives, product demonstratrice, accountmanager, demonstratrice en manager

Dit is je kans! Reageer vandaag nog!

Graag je CV in Word  en motivatie meezenden.

Functie-eisen:

  • Ervaring in de verkoop is een pré, maar niet noodzakelijk. U krijgt gratis training en opleiding
  • Affiniteit met beauty en schoonheid is een pré voor de functie van freelance consulent.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Representatief uiterlijk
  • Doorzettingsvermogen
  • Communicatief sterk
  • Ondernemend ingesteld
  • Inlevingsvermogen
  • In bezit van een auto en/of rijbewijs

Locatie/Standplaats:
Nederland

Salaris:
Uitdagende, afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden.
Uitstekende carrière en zelfstandig ondernemerschap mogelijkheden, aangepast aan jouw persoonlijke ambities. Ondernemer worden is investeren in jezelf en in je toekomst!

Dienstverband:
Freelance

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *