Freelance Account Manager New Business

Bedrijfsomschrijving:
Onze oprdachtgever is een online Marketing Bureau gevestigd in Amsterdam en Groningen. Ons doel is het genereren van new business voor onze klanten door middel van online leadgeneratie. Dit doen wij voor zowel Leading Brands, als voor MKB en ZZP bedrijven. Onze vergelijkings-websites geven onze gebruikers (bedrijven) de mogelijkheid om op een eenvoudige manier gratis en eenvoudig offertes aan te vragen voor diverse producten en diensten.

Tevens beheren en exploiteren wij een aantal webshops voor zowel consumenten als bedrijven.

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever gelooft in de kracht van het zelfstandig ondernemerschap en kent dan ook geen loondienstverband in de traditionele zin van het woord, maar meer een overeenkomst tussen ondernemers met een zeer goede beloning op provisiebasis.

Je benadert als Account Manager New Business bedrijven om een samenwerking aan te gaan op het gebied van online leadgeneratie. Je verdiept je in de markt en stelt zelf een accountplan op. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het bouwen van je eigen business.

Functie-eisen:

Affiniteit met (online) marketing,

Verkoop ervaring of bereid om dit te leren,

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal,

Werkend vanuit huis of eventueel bij ons op kantoor in Groningen

Dit is een fantastische uitdaging voor: consulenten, vertegenwoordigers, partners, verkopers, adviseurs, eigen ondernemers, sales representatives en accountmanager.

Locatie/Standplaats:
Nederland

Salaris:
Uitdagende, afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden.
Uitstekende carrière en zelfstandig ondernemerschap mogelijkheden, aangepast aan jouw persoonlijke ambities. Ondernemer worden is investeren in jezelf en in je toekomst!

Dienstverband:
Freelance

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *