Allround topverkoper die weerstand niet als persoonlijke afwijzing ziet!

Bedrijfsprofiel:
De verkooporganisatie is specialist in het verkopen van vastgoed aan een potentiele doelgroep in Nederland. Je kan dus zeggen dat onze opdrachtgever een jonge, dynamische onderneming is die actief is op het gebied van het aankopen en verkavelen van agrarische gronden in heel Nederland. Onze opdrachtgever biedt particuliere en professionele investeerders de mogelijkheid de Nederlandse agrarische plusgrond rond o.a. groeigemeenten aan te kopen. Deze door ervaren ontwikkelaars geselecteerde kavels. De verkooporganisatie onderscheidt zich in de markt door zich te richten op een specifieke vraag vanuit de potentiele koper of het inspelen op de markt door een specifieke behoefte in de markt te creëren o.b.v. van telefonische acquisitie, campagnes en persoonlijke face to face gesprekken. Het gaat hierbij om een belangrijke speler in vastgoed wereld in Nederland. De opdrachtgever opereert vanuit Naarden.

Bedrijfscultuur:
Het gaat hierbij om een opdrachtgever die volop in beweging staat, een jonge organisatie die een formeel en daadkrachtig karakter kent. Je komt te werken binnen een energiek en dynamische team van topverkopers die geen 9-5 mentaliteit kennen, doelgericht en energiek zijn en niet tevreden zijn met minimaal gerealiseerd omzet. Er wordt verwacht dat je oplossinggericht denkt en je eigen creativiteit toepassen in je gesprekken daarnaast weet je uiteraard als geen ander het bezwaar om te buigen naar een gerealiseerde verkoop. Daarnaast past het binnen de cultuur dat het nooit went om veel geld te verdienen!

Functieomschrijving:
Een topverkoper is in staat om alles te veranderen in goud! Een topverkoper is zelfs in staat zijn schoonmoeder te verkopen. Je gaat je als topverkoper richten op een specifieke markt in het vastgoed in Nederland. Je bent daadkrachtig en laat je niet uit het veld slaan, een ‘nee’ is voor jou het begin van een verkoopgesprek. Bezwaren kun je als geen ander ombuigen naar een gerealiseerde verkoop, je bent een persoon met een bord voor zijn hoofd en kan gemakkelijk over bezwaren heen stappen. Je bent communicatief vaardig en kunt daarmee op allerlei verschillende niveaus prima communiceren. Je bent bekend met enkele verkooptrainingen uit het verleden en kunt de basis van verkoop ervaring dit aantoonbaar laten horen in je gesprekken.

De topverkoper is verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde commerciële doelstellingen en rapporteert aan de commercieel directeur.

Er wordt geïnvesteerd in jou als topverkoper middels trainingen en coaching on the job het beste uit jezelf te kunnen halen!

 

Onze opdrachtgever kan het volgende aan je bieden: een uitdagende baan in een sterk ondernemende en daadkrachtige organisatie met een moderne visie.

  • Een zeer aantrekkelijke vergoeding
  • Een goede werksfeer en een gemotiveerd verkoopteam
  • De mogelijkheid om klanten op kantoor te ontvangen of te bezoeken

 

Functie-eisen:

  • MBO of HBO denk- en werkniveau
  • Ervaren met investeringsproducten en/of hypotheek- of verzekeringsbranche
  • Interesse in en affiniteit met ons concept
  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 21.30 uur
  • Commercieel, ondernemend en klantgericht
  • Flexibel en heeft geen '9 tot 5' mentaliteit

 

Het profiel:

Dit is een perfecte uitdaging voor een: B2B verkoper, Advertentieverkoper, vertegenwoordiger, verkoper, Topverkoper, Ondernemende accountmanager, Senior- accountmanager, Acquisitie verkoper, allround verkoper

 

 

Locatie/Standplaats:
Naarden

Salaris:
Prima arbeidsvoorwaarden

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *