Welke JONGE Creatieve Ondernemende Web Developer wil het verschil gaan maken en durft de uitdaging aan bij een dynamisch groeiende unieke organisatie?

Bedrijfsprofiel:
Het bedrijf herdefinieert de data kwaliteit branche en is de nieuwe norm op het gebied van data management. Dit doen wij door continu maatschappelijk verantwoorde innovatieve concepten te introduceren ten behoeve van de direct marketing sector. Onze visie en werkwijze laat zich het beste omschrijven als een hands-on mentaliteit en waarmaken wat je beloofd. Wij beloven onze klanten dan ook meer data tegen minder kosten

Bedrijfscultuur:
Het bedrijf is een no-nonsense organisatie en we werken gezamenlijk aan het behalen van de gestelde targets. Veel werkzaamheden bestaan uit het bouwen van unieke online oplossingen. Daar zal je grootste uitdaging liggen. Technologieën ontwikkelen die nog niet eerder op deze schaal zijn uitgevoerd.

Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste gedreven professional die voor het team belang gaat. Daarbij wordt actieve inzet dan ook zeer gewaardeerd. Daartegenover staat dat wij je inzet goed belonen met leuke extra's.

Functieomschrijving:
Als web developer houd je je voornamelijk bezig met het intelligent automatiseren van onze (online) data oplossingen, zoals het uitbouwen en stroomlijnen van ons Data Platform. Daarbij zitten zeker veel innovatieve werkzaamheden, omdat het platform organisch groeit naarmate meer aanbieders en afnemers van data samenkomen. Ondanks dat je deel gaat uitmaken van de afdeling Research & Development, zul je ook een belangrijke rol spelen in de dagelijkse bediening van onze klantrelaties.

Functie-eisen:

HBO opleiding op het gebied van multimedia of interaction design

Aantoonbare ervaring met C#, SQL, .NET, HTML, CSS en Ajax

Visual Studio/ TFS/(My)SQL/(X)HTML/CSS programming skills

Object georiënteerd werk- en denkvermogen

Ervaring met XML en Ajax is een pre

Zelfstandig databases en webapplicaties kunnen ontwikkelen

Gedegen kennis van usability, interaction design

Ervaring met CMS systemen is in je voordeel

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Genoeg bagage op het vlak van C#, SQL en .NET

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Een fantastische uitdaging voor een web developer, web ontwikkelaar, ICT specialist, web designer, web specialist, PHP developer, C# specialist, programmeur, data beheerder, manager en data manager.

 

Locatie/Standplaats:

Nieuw Vennep

Salaris:

Uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Dienstverband:

Vast

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *