Pragmatische, technisch, commerciƫle Business consultant met een ruime ervaring in de Telecom en IT wereld voor de omgeving Randstad.

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is de specialist op het gebied van IP telefonie die begrijpt dat Telecommunicatie voor u een middel is dat altijd beschikbaar moet zijn. Sinds 2002 is onze opdrachtgever actief als betrouwbare IP telefonie provider en levert onze opdrachtgever technische oplossingen met een kraakhelder resultaat. Onze opdrachtgever onderscheidt zich in maatwerk en integratie van spraak met data. De wens van de klant staat gedurende het gehele traject centraal met als doel een zo efficiënt mogelijk resultaat te realiseren. Daarnaast ligt onze focus in het realiseren van een kostenbesparing voor de betreffende organisatie met behoud van kwaliteit en continuïteit. Via onze diverse calculatiemodules kan de klant direct zien wat hij kan besparen. Kort gezegd levert onze opdrachtgever twee smaken; 'directe kostenbesparing' en 'intelligente communicatie', of een combinatie van beide.

Bedrijfscultuur:
Onze opdrachtgever kent een informeel zakelijk karakter, waar ruimte is om pro actief mee te denken met innovatieve ideeën die je tegenkomt vanuit de markt, prospect waar je kansen voor ziet en de klanten die je bedient. Succes wordt in deze organisatie beloond! Niet alleen bonussen maar ook in zichtbare waardering voor wat je hebt neergezet, en dat o.a. terug ziet in de collegialiteit en betrokkenheid van je collega’s.

Functieomschrijving:
Je gaat aan de slag als business consultant IT & Telecom voor een bekende speler op het gebied van Telecommunicatie en IT oplossingen. Jou taak is vanuit je expertise en je vindingrijke denkvermogen new business te genereren waarbij je prospects bezoekt binnen hun eigen werkomgeving. Door middel van je communicatieve vaardigheden, de gun-factor en je analyse vragen kom je er al snel achter welke IT & Telecom oplossingen je voorziet in dit specifieke bedrijf. Je doet daarbij niet alleen recht aan waar het bedrijf nu staat maar speelt ook direct in op de ambities van de toekomst. In de rol van business consultant IT & Telecom denk je oplossingsgericht en innovatief mee in diverse IT & Telecom producten en diensten die je altijd vanuit het voordeel voor de klant weet te communiceren. (USP’s) Je kunt als geen ander op basis van je analyse en gevoerde gesprek met een potentiële klant een (scherpe) offerte uitbrengen die in alle opzichten aantrekkelijk is voor de klant omdat je de offerte zo hebt opgesteld dat je tot in detail recht doet aan de wensen van de klant, en je daarmee je bewerkstelligd dat de klant zichzelf in de (innovatieve) IT & Telecom oplossingen herkent en jou offerte kiest om mee in zee te gaan!

Functie-eisen:

  • Je bent woonachtig in de Randstad.
  • Het is een must om een ruime ervaring te hebben in communicatie diensten (mobiel, vast, virtueel, data, ICT, telecom diensten en producten) VOIP, DATALIJNEN EN TELEFOONCENTRALES.
  • Je bent zowel commercieel als technisch ingesteld en kan beiden goed samen laten gaan in het succesvol binnen halen van nieuwe orders en het managen van bestaande business relaties.
  • Een echte “HUNTER”
  • Je bent pragmatisch ingesteld en scherp van geest.
  • Je bent een persoon die zich herkend in de zin ‘ Afspraak is afspraak’
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt daarmee snel een klik bij een prospect krijgen (gun-factor)
  • Je bent een bewezen track en proof record op het binnen halen van sales (new-business generatie) en kunt deze ook aantoonbaar maken.
  • Je gemakkelijk CRM systemen en computer programma’s eigen maken voor werkzaamheden met je prospect en bestaande klanten.

 

Dit is een fantastische uitdaging voor een business consultant, Telecom accountmanager,  sales manager, commercieel medewerker binnendienst, Lead manager met IT en Telecom ervaring, accountmanager IT, Account executive, Accountmanager Telecom, Accountmanager communicatie, communicatiespecialist met accountmanagement ervaring, Projectmanager IT en Telecom manager, acquisiteur in de Telecom en IT branche, Key Accountmanager.

 

Locatie/Standplaats

Randstad (Nederland)

Salaris

Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder goed salaris, een auto van de zaak, laptop telefoon en een uitstekende bonusregeling.

Dienstverband

Vast

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *