Ervaren web ontwikkelaar voor dynamisch en groeiend bedrijf in Amsterdam!

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever heeft een andere kijk op de werkwijze en de houding van de traditionele financiële wereld. Egoïsme en arrogantie. Een enkele witte raaf uitgezonderd. Daar hebben zij een enorme hekel aan.
Al heel lang verbaast onze opdrachtgever zich over wat er in de financiële wereld gebeurt. De aandeelhouder is belangrijker dan de klant. Die moet tevreden gesteld worden. En die aandeelhouder wil elk jaar een hogere winst. Dat moet betaald worden door de klant. Die krijgt daarom producten die niet in haar of zijn belang zijn. Aandelenlease constructies. Woekerpolissen. Dakpanconstructies tot je 0,25% rente krijgt over je spaargeld. Jouw geld verdwijnt in het geldpakhuis van de corporate Dagobert Duck. En het allerergste: het gebeurt bewust. Niks per ongeluk. Het is gewoon beleid. Er is door de banken en verzekeraars goed over nagedacht. Met name hoe de klant er zo weinig mogelijk van merkt.

Bovendien krijgt de klant slechte service. Wekenlang wachten op een simpel antwoord, eindeloze keuzemenu's en eeuwige wachttijden aan de telefoon. Ze hebben liever niet dat je ze lastigvalt over jouw eigen geld. Je bent een polisnummer, een stoorzender.

Ze willen een bedrijf opbouwen waar ze trots op kunnen zijn. Eerlijke handel en zeer tevreden klanten. En hopelijk verwezenlijken ze daarmee hun ultieme ambitie: de verzekeringsmarkt op z’n kop zetten. Terug naar een financieel tijdperk waarin de klant weer Koning is! Een tijdperk met koesterpolissen in plaats van woekerpolissen.
Veranderingen moeten worden afgedwongen. Vanzelf gaat het niet. Dus die ambitie gaan zij alleen verwezenlijken door een speler van formaat te worden. Door heel veel klanten te krijgen. Klanten die fan zijn van onze opdrachtgever. Alleen dan worden de traditionele partijen gedwongen te volgen en zich aan te passen.

Bedrijfscultuur:
Bij onze opdrachtgever heerst een ongedwongen sfeer waar de mens centraal staat. open en directe communicatie waar gezamenlijk als team de successen worden behaald. Resultaat staat voorop maar er is absoluut ook ruimte, tijd en aandacht voor leuke zaken en ontspanning. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Dit is je kans om in een groeiend bedrijf te stappen

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever ontwikkelt haar eigen geavanceerde ICT-Systeem. Eigen websites, CRM, Backoffice en participantenadministratie.
Onze opdrachtgever wil zo snel mogelijk in kunnen spelen op kansen en marktontwikkelingen.
Jij krijgt de kans om daar een belangrijke bijdrage aan te leveren.
Je bent o.a. bezig met het verder ontwikkelen van Web applicaties en dan met name aan de voorkant, dus geen web design. Het is een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden.

Zij zijn jong en ambitieus. Daarom groeien ze hard. Ze zoeken dan ook constant nieuwe medewerkers die samen met hun de strijd aan willen binden met de grote banken en verzekeraars. Daarvoor moet je wel een bepaalde persoonlijkheid meenemen. Je moet hard willen werken en met je poten in de modder willen staan. Aanpakken. Je bent ondernemend en ambitieus. Lekker nuchter, bescheiden en dienstbaar naar klanten en collega’s. Maar je toont ook de lef en bravoure die nodig is om de gevestigde orde in de financiële wereld stevig aan te pakken.

Onze opdrachtgever biedt onder andere het volgende: Geen hiërarchie, geen politiek geneuzel. Een open en frisse cultuur, informeel. Een team met een missie. Verantwoordelijkheid krijg je op basis van je prestaties. En niet op basis van je leeftijd, strepen op je mouw of de inschrijvingsduur in de personeelsadministratie. Het zijn dus ook heel wat jonge schouders die de verantwoordelijkheid dragen.

 Onze opdrachtgever biedt tevens:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, groei
 • Een uitdagende functie in een jonge, informele en ambitieuze organisatie

Functie-eisen:

Ervaring met:

 • ASP.NET Webforms en MVC (c#)
 • Aantoonbare ervaring met HTML, CSS, .NET, C#, SQL en Ajax
 • HTML(5), CSS, JQuery
 • MS SQL Server

Mentaliteit:

 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Resultaatgericht
 • Stressbestendig
 • Zelfstanding
 • Klantgericht
 • Business minded
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan


Wil je werken in een dynamisch en groeiend bedrijf en werk je nu als:
Web ontwikkelaar
Web developer
IT Specialist
Website beheerder
Website medewerker
Java specialist 

Locatie/Standplaats:
Amsterdam

Salaris:
Zeer goede arbeidsvoorwaarden.

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *