Fondsenwerver bij een innovatief bedrijf in Amsterdam

Bedrijfsprofiel:

Er zijn meer dan 100.000 maatschappelijke organisaties in Nederland die zich elke dag inzetten om onze wereld leuker, veiliger, schoner en gezonder te maken. Om dit goede en belangrijke werk te kunnen verrichten zijn de klanten van onze opdrachtgever afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. Onze opdrachtgever helpt deze organisaties bij het werven van donateurs en sponsoren. Dit doet onze opdrachtgever door samen met de klant de volledige verantwoordelijkheid voor het resultaat op de best mogelijke manier uit te voeren.

Bedrijfscultuur:
Onze opdrachtgever kent een informele en sales gedreven werksfeer, waar men verwacht dat je twee stappen vooruit kunt denken doordat je zelfsturend, oplossinggericht (creatief) en ondernemend bent ingesteld.

Functieomschrijving:

Als Zelfstandig Fondsenwerver werk je in een klein team van zelfstandige professionals. Afhankelijk van de campagne en jouw persoonlijke stijl, benader je bedrijven en particulieren via de telefoon, met als doel donateurs en sponsororen te werven voor het maatschappelijke project waarvoor jij je inzet.

Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je beschikbaar bent, met een minimum van 12 uur per week, en of je vanuit huis werkt of op ons hoofdkantoor.

Elke week ben je minimaal 1 dagdeel op kantoor, waarbij wij die uren goed gebruiken om je 'in actie te zien', maar ook voor evaluatie, training en begeleiding. Wij bieden je daarvoor een flexplek met een goede internetaansluiting, waarop je je eigen laptop en headset kan aansluiten.

Je wordt gefaciliteerd in het volgende;
- Onze opdrachtgever stelt een online productieplatvorm beschikbaar ter uitvoering van de werkzaamheden.
- Er is elke dag een mogelijkheid om gebruik van een gratis lunche!
- Je krijgt veel vrije ruimte om als ZZP-er te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Om succesvol te kunnen zijn in deze rol als    ‘fondsenwerver’
- Wij bieden wij je een flexplek met een goede internetaansluiting, waarop je je eigen laptop en headset kan aansluiten.
- Goede begeleiding, evaluatie en trainingen om verder succesvol te laten zijn in werk.

Zoek je een uitdaging in de sales, altijd als zelfstandige willen werken, Reageer vandaag nog!

Dit is een fantastische uitdaging voor een fondsenwerver, accountmanager fondsenwerving, non-profit manager, fondsmanager, telemarketeer charitatieve doelen, telemarketeer goede doelen, callcentermedewerker goede doelen, telefonisch verkoper goede doelen, deur aan deur verkoper charitatieve doelen met telefonische verkoop ervaring in het verleden, ondernemers die overtuigt zijn in deze branche succes te kunnen zijn.

Functie-eisen:                                                                                                                          

 • Het is een must om je als ondernemer voor deze functie in te schrijven bij de KvK en een VAR aan te vragen. (je wordt dus ZZP-er)
 • Je bent beschikbaar elke week, 1 dagdeel naar kantoor af te reizen. 
 • Je beschikt over een HBO werk/denk niveau 
 • Je bent ‘sales-minded’ ingesteld en neemt niet genoegen met de minimale targets
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Je hebt een goede telefoonstem)
 • Je beschikt over een creatieve en ondernemende geest om een deal links of rechtsom te sluiten.
 • Je bent bekend met aantal verkooptechnieken en gesprekstechnieken hoe je wel en niet  deal moet sluiten.
 • Je beschikt over een snel werkende computer en vindt het geen probleem om zelf een headset aan te schaffen.
 • Je ben instaat jezelf flexibel in te delen  in de volgende tijdschema’s: werkdagen van 09:00 uur tot 21:30 uur, en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.
 • Je bent niet vies van geld, en neemt elke dag minimaal € 250,00 <  mee naar huis!
 • Je beschikt over een goede dosis computer kennis (MS Windows / MS Office)
 • Je werkt om geld te verdienen, maar ook omdat je uitgedaagd en geinspireerd wil worden. Het geeft je bovendien een goed gevoel om maatschappelijk betrokken te zijn en iets voor de wereld te betekenen.

Dienstverband:
Vast Zelfstandige (ZZP)

Je ontvangt van ons een royale vergoeding voor de resultaten die jij boekt, waardoor je tussen de 30 en 90 euro exclusief BTW per uur kan verdienen. Je ontvangt elke week op maandag een overzicht van jouw resultaten en vergoedingen, waarna de opdrachtgever dit bedrag altijd dezelfde week aan je gaat uitbetalen.

Locatie/Standplaats
Werken vanuit huis / 1 Dag per week vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam


 

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *