Ambitieuze gedreven Accountmanagers op ZZP basis voor de grootste intermediair op energiegebied!

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke intermediair op Energiegebied, die voor ieder bedrijf een aanzienlijke besparing kan realiseren.

Bedrijfscultuur:
Een dynamisch bedrijf waar  ruimte is voor ondernemerschap en initiatief.De mens staat hoog in het vaandel en ze hechten sterk aan normen en waarden.

Functieomschrijving:
Je gaat als accountmanager aan de slag om voor bedrijven een besparing te realiseren op energiegebied. Uiteraard krijg je product en verkoop trainingen. Je maakt zelf de afspraken met de klanten. Je voert daarna het verkoopgesprek met de klant en sluit een overeenkomst af. Je ontvangt daarna een vergoeding per sale. En tenslotte ben je werkzaam in je eigen woonomgeving.

Je gaat dus als eigen ondernemer aan de slag, waarbij de opdrachtgever je optimaal gaat begeleiden! 

Wat mag jij van de opdrachtgever verwachten:
Je krijgt zoals aangegeven product en verkoop trainingen van de opdrachtgever. Daarnaast is er een inwerktraject die onder andere bestaat uit een dag training op een vaste locatie en daarnaast krijg je “on the Job” begeleiding in het “veld” tijdens je afspraken met de klanten. De hoeveelheid begeleiding is afhankelijk van je eigen ontwikkeling, ervaring en succes. 

Dit is een fantastische uitdaging voor: accountmanager, vertegenwoordiger,  account executive, key accountmanager, new business manager, verkoper, business development manager,  sales manager, Cliënt Service Manager en commercieel manager.

Wil je makkelijk veel geld verdienen of wil jij je zelf ontwikkelen in de verkoop, reageer dan vandaag nog door het mailen van je motivatie en CV in Word!

 

Functie-eisen:

Commerciële instelling

Representatief

Goed zelfstandig kunnen werken

Communicatief sterk

Kennis van de energiemarkt is Niet vereist

In bezit van eigen vervoer

In bezit van een computer en scanner/printer

Minimaal 20 uur per week beschikbaar

 

Locatie/Standplaats:
Nederland

Salaris:
Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden

De vergoeding per sale zorgt ervoor dat de echte verkoper met deze uitdaging een uitstekende vergoeding op maandbasis kan realiseren.

Dienstverband:
freelance

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *