WFT Tele Accountmanagers voor callcenter van Almere!

Bedrijfsprofiel:
In iedere regio zijn verschillende klantcontact centers, echter zijn ze niet allemaal hetzelfde. De filosofie van onze opdrachtgevers zijn simpel: een gedegen training on the job en persoonlijke coaching leiden tot enthousiaste en gemotiveerde collega’s waardoor het plezier in het werk vanzelf komt. Meld je daarom aan voor de speciale introductie. Maak hierbij kennis met het vak en ervaar de persoonlijke en prettige manier van werken. De functie is gesitueerd binnen het financieel callcenter.

Bedrijfscultuur:
Wellicht heb je nog nooit eerder overwogen om een carrière te beginnen in klantcontact. Toegegeven, sommige klantcontact centers bieden je nu niet precies de baan die je voor ogen hebt. Maar onze opdrachtgevers zijn anders! Zij voeren kwalitatief hoogwaardige gespreken met geïnteresseerde zakelijke klanten of consumenten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Dat maakt het werk leuk om te doen en onderscheid ons van anderen.

Bij onze opdrachtgevers wordt ieder mens als een individu behandeld. Zo geven zij iedereen die bij hun structureel gaat werken (minimaal 20 uur per week) alle ruimte voor persoonlijke werkplanning en opleiding. 

Functieomschrijving:
Voor onze opdrachtgever te Almere zijn wij op zoek naar ambitieuze Tele Accountmanagers voor de zakelijke financiële dienstverlening. Het betreft een telefonische functie.


Als Tele Accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klanten en informeer je de klanten over een financieel product. Je beantwoord de vragen maar daarnaast ga je ook in op verkoopsignalen Je moet flexibel inzetbaar zijn. Voor de leukste callcenters van Nederland, ben ik op zoek naar enthousiaste, gedreven, commerciële en communicatief sterke persoonlijkheden, die op een professionele en vriendelijke manier telefonisch of schriftelijk klanten van onze opdrachtgevers te woord staan of anderszins dienstverlenend voor onze opdrachtgevers actief zijn. Een en ander binnen de kaders gesteld door de WFT.  

  • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van telefonische marketingacties.  
  • Met behulp van een bestaand script verkoopgesprekken voeren en indien nodig van het script afwijken (vertalen producteigenschappen naar klantvoordelen);
  • Het maken van afspraken voor commerciële gesprekken met potentiële klanten voor onze klanten (lead generation);
  • Het checken en aanvullen van gegevens van relaties van klanten (bestandsoptimalisatie);
  • Het uitvoeren van enquêtes;
  • Administratieve werkzaamheden rond de telefonische contacten;
  • Passend adviseren inzake financiële producten.

 

Prima doorgroeimogelijkheden. Uiteraard krijg je een perfecte opleiding mocht je niet in het bezit zijn van een WFT certificaat dan kan je bij onze opdrachtgever een interne WFT opleidingsprogramma volgen. The sky is the limit! Goede sfeer, leuke collega's, commercieel werkveld, leuke projecten, persoonlijke coaching en goede verdiensten!WIE DURFT DE UITDAGING AAN EN WIL EEN CARRIERE als Telefonische klantadviseur? LAAT HET ME WETEN! DE (DOORGROEI)MOGELIJKHEDEN ZIJN VOLOP AANWEZIG!

Dit is een fantastische uitdaging voor: Telefonische adviseurs, commerciële binnendienstmedewerkers bij assurantiekantoor, verzekeringsadviseur, financieel adviseur, financieel administratief medewerker Callcenteragent Bank,  telesalesmedewerker die WFT gecertificeerd zijn en of enige affiniteit hebben met de Financiële Dienstverlening!

Functie-eisen:

WFT Basis en Leven gecertificeerd

HBO niveau

Sterke communicatieve eigenschappen

Commerciële flair

Resultaatgericht

Klantvriendelijk

Integer

Probleemoplossend

Stressbestendig

Je hebt goede affiniteit en kennis van de computer (bekend met Office en Windows)

 

In het bezit van WFT Basis en Leven is een pre of enige affiniteit met de financiële dienstverlening.

Locatie/Standplaats:

Almere

Dienstverband:

Vast

Salaris:

Prima arbeidsvoorwaarden, zoals: prima basissalaris, uitstekende bonusregeling, interne opleidingen en trainingen, flexibel in te delen werktijden, goede begeleiding en coaching.

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *