Vlaamstalig telemarketeer / outbound callcenteragent voor een fantastische uitdaging voor het leukste callcenter van Maastricht!

Bedrijfsprofiel:
De filosofie van onze opdrachtgever is simpel: een gedegen training on the job en persoonlijke coaching leiden tot succes. Hierdoor krijg je enthousiaste en gemotiveerde collega’s waardoor het plezier in het werk aanstekelijk werkt. Meld je daarom aan voor de speciale introductie. Maak hierbij kennis met het vak en ervaar de persoonlijke en prettige manier van werken.

Bedrijfscultuur:
Wellicht heb je nog nooit eerder overwogen om een carrière te beginnen in klantcontact?

O.k. sommige klantcontact centers bieden je nu niet precies de baan die je voor ogen hebt. Maar dit bedrijf is anders! Jij voert kwalitatief hoogwaardige gesprekken met geïnteresseerde zakelijke klanten of consumenten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Dat maakt het werk leuk om te doen en onderscheidend van anderen.
Hier wordt ieder mens als een individu behandeld. Ze geven iedereen die bij hun structureel gaat werken (minimaal 18 uur per week) alle ruimte voor persoonlijke werkplanning en opleiding.

Functieomschrijving:
Je gaat aan de slag als Vlaams sprekende Telesales Accountmanager/Telemarketeer binnen en vooruitstrevend callcenter op het gebied van  outbound (B2B en B2C) diensten. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit bellen naar het Vlaamse (Belgische) gebied en voert verkoopgesprekken met een Vlaamse prospect of klant en weet snel de behoefte bepalen door open vragen te stellen tijdens het gesprek. Vervolgens verzamel je de informatie en kijk je welk aanbod het best passend is bij een Vlaamse prospect of klant en doet een aanbod dat een Vlaamse prospect of klant simpel niet kan weigeren! Wanneer je “een click” voelt met de klant stel je vervolgens (de gesloten) koopvraag en sluit je de deal! Hierna volgen nog een aantal administratieve handelen om een klant goed in het computersysteem in te voeren en de gerealiseerde verkoop af te ronden. Het is voor jou elke dag weer een uitdaging zoveel mogelijk Vlaamse prospects en klanten voor het bedrijf te winnen door je eigen salesvaardigheden te benutten. Je bent hierbij doelgericht, vooruitstrevend, hebt een commerciële drive om elke Vlaamse prospect en/of Vlaamse klant bij onze opdrachtgever te betrekken met een dienst of product op maat!

 

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren, dien je te beschikken over de volgende kwaliteiten:

Communicatief vaardig (dus goed kunnen babbelen)

Commercieel ingesteld en snappen dat je door het stellen van open vragen, erachter komt wat de klant belangrijk vindt. Dat zijn vragen die beginnen met wie, wat, waar, waarom en hoe.

Goed kunnen luisteren

Een goede telefoonstem

Samenvaten wat je gehoord hebt aan informatie van de klant

En dan een goed aanbod doen.

 

Daarnaast vindt je het leuk om sales/verkopen te realiseren.


OP ZOEK NAAR EEN LEUKE, AFWISSELENDE BAAN IN EEN TEAM VAN GELIJKGESTEMDE COLLEGA'S, WAARBIJ JE GOED VERDIENT EN VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN KUNT VOLGEN?


DAN BEN JE BIJ ONZE OPDRACHTGEVERS AAN HET JUISTE ADRES!

WIE DURFT DE UITDAGING AAN EN WIL EEN CARRIERE IN DE TELESALES OPBOUWEN? LAAT HET ME WETEN! DE (DOORGROEI)MOGELIJKHEDEN ZIJN VOLOP AANWEZIG!

 

Dit is een fantastische uitdaging voor: telemarketeers; outbound callcenteragents;  callcenteragents; callcentermedewerkers; telesales medewerkers en Tele Accountmanagers!

Functie-eisen:

 • Uitstekende beheersing van de Vlaamse taal (vloeiende beheersing of als moedertaal)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Goede telefoonstem is een pre) 
  Aantoonbare ervaring met betrekking tot telefonische verkoop is een pre
  Per direct beschikbaar is een must
 • Je woont in een straal van een straal van 40 km vanaf Maastricht.
 • Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9-5 mentaliteit
 • Je bent een energieke persoonlijkheid die graag meedenkt en zelf oplossingen aandraagt Je bent een persoonlijkheid die behoefte van de klant kan bepalen om een gericht aanbod te doen die een klant simpel niet kan weigeren.
 • Je voelt je thuis in een hectisch en dynamische omgeving.
 • Je hebt geen moeite om met targets te werken en ziet targets als doel je links of rechtsom wilt behalen. (commerciële drive)
 • Je hebt goede affiniteit en kennis van de computer (bekend met Office en Windows)

Locatie/Standplaats:
Maastricht

Salaris:
Uitstekende arbeidsvoorwaarden: prima basissalaris, uitstekende bonusregeling , interne opleidingen, trainingen en doorgroeimogelijkheden.

Zit sales in je bloed en wil je graag flexibel in te delen werktijden, goede begeleiding en coaching dan is deze job precies wat goed aansluit bij jou!

Dienstverband:
Vast bij gebleken geschiktheid.

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *