Outbound (senior) Sales supervisor/teamleider contactcenter in Almere

Ervaren outbound (senior) Sales supervisor/teamleider voor een dynamisch contactcenter in Almere

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is een commerciële organisatie, toonaangevend op gebied van Business to Business en Business to Consumer Telesales. Naast vijf callcenters beschikt het bedrijf ook over een Marktonderzoek-, een Direct Marketing afdeling en een Direct Sales Business Unit.

Bedrijfscultuur:
De mens staat hoog in het vaandel. Kwaliteit en prestaties worden beloond. Sfeer is belangrijk. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd. Kortom een dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving:
Welke ondernemende, commerciële en stevige persoonlijkheid, met facilitaire outbound callcenter management ervaring, durft de uitdaging aan van Floormanager bij één van de meest dynamische Callcenters in Nederland aan te gaan?

Als Floormanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de vestiging. Je voert het dagelijkse management zowel organisatorisch als ook economisch van de operatie en projecten, op basis van de afgesproken KPI's en SLA's. De te leveren kwaliteit is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Verder zorg je voor een optimale personele bezetting/planning. Als Floormanager heb je d.m.v. sterk leiderschap een voorbeeld functie voor je team aan supervisors en agents. Uiteraard zorg je ervoor dat er een goed werkklimaat heerst, waarbij de sfeer heel belangrijk is. Hierbij maak je veel gebruik van coachen en begeleiden van je medewerkers. Tenslotte ben je in staat om m.b.v. je helicopterview snel te schakelen en tijdig te anticiperen, zowel intern als ook extern.

 Functie-eisen:
- HBO werk en denkniveau
- Meerdere jaren leidinggevende ervaring als Floormanager/Callcentermanager in een
facilitaire B to B en of B to C outbound callcenteromgeving. DIT IS EEN HARDE EIS!
- Commercieel en communicatief sterk
- Een echte ondernemer in hart en nieren
- Empatisch vermogen
- Flexibele werkhouding
- Analytisch en logische denker, en in staat om beslissingen te nemen
- Goede organisator en in staat om te delegeren
- Assertief en overtuigend als persoon
- Goede kennis van Word en Excel

De volgende elementen zijn qua ervaring eveneens van belang:


Operationeel management, je hebt de operationele ervaring om de vestiging te draaien.

People management, je sterke leiderschapservaring zorgt ervoor dat je coaching en begeleiding naar de medewerkers optimaal verloopt.

Administratief management, analytisch ben je sterk om aan de hand van o.a. rapportages te sturen naar een optimaal resultaat van de lopende projecten

 

Dit is een fantastische uitdaging voor een: contactcenter manager, callcentermanager, senior supervisor, vestigingsmanager, cliënt service manager, projectmanager, cliënt team manager, tele salesmanager, senior teammanager, floormanager, customer operations manager en teammanager.

Dienstverband:
Vast

Locatie/Standplaats:
Almere

Salaris:
Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *