Gedreven callcentermedewerker Almere

Energieke, resultaat gedreven inbound telemarketeers, outbound callcentermedewerkers, telefonisch verkopers,  telefonische klantenservice medewerkers voor een bruisend facilitair klantcontactcentrum

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het efficiënt en effectief afhandelen van multichannel Customer contact & Sales activiteiten. Als geen ander begrijpen zij wat de behoefte van hun klanten zijn in een dynamische economie -en snappen zij dat elk klantcontact waardevol is in een wereld waarbij klantloyaliteit geen vanzelfsprekendheid meer is-. Onze opdrachtgever investeert duurzaam in mens en technologie om maximaal rendement te halen uit de klantcontact processen van hun klanten. Via hun flexibele en professionele outsourcing oplossingen zijn haar opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun klant contacten snel, vakkundig en klantvriendelijk worden afgehandeld. De organisatie van mijn opdrachtgever leunt hierbij op jarenlange ervaring uit de facilitaire contactcenter industrie, een breed netwerk van ervaren -en bewezen succesvolle en actieve contact center professionals- draagt daarnaast bij aan de slagkracht en het innovatieve vermogen van de organisatie.Onze opdrachtgever streeft ernaar om maximaal rendement te halen uit de klantcontact-processen van haar cliënten. Samen met onze medewerkers werken wij dagelijks aan het verhogen van de klanttevredenheid en klantloyaliteit van de eindgebruikers in het klantcontactproces -en het verlagen van de ‘total cost of ownership’ van onze opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur:
Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een informele en prettige werkomgeving. We bieden je een gedegen training en samen met onze enthousiaste collega’s en teamleiders doen wij er alles aan om je te coachen en te helpen bij het behalen van de projectdoelstellingen.

Functieomschrijving:
Je gaat aan de slag als telemarketeer (in- of outbound) voor de business to business of business to consumer markt. Dit doe je met een head-set een computersysteem binnen een fantastisch facilitair callcenter! Afhankelijk van je kennis en je ervaring wordt op een project gezet die het best bij je kwaliteiten aansluiten. Je weet daarbij als een ander succesvol de opdrachten die aan de projecten gekoppeld zitten succesvol te maken, dit doe je door de juiste gespreks- verkooptechnieken te gebruiken zoals open vragen stellen, en vanuit deze open vragen informatie te verzamelen om vervolgens de unieke verkooppunten van je product goed naar te laten komen en af te stemmen op de behoefte van je klant. Het kan ook zo zijn dat je afspraken gaat maken, producten gaat verkopen of als telefoniste verantwoordelijk voor een klantenservice desk waar je als geen ander elke klant optimaal te woord kan staan zodat je altijd tevreden zijn aan het einde van het telefoongesprek. Je telefoontje kan echt allerlei doelen bevatten;  afspraken maken, benaderen van bedrijven en consumenten, het verwerven van marketinginformatie, happy calls (service calls ter inventarisatie van tevreden klanten) Wat het ook is, jij draait hiervoor je hand niet om. Je zult zien dat deze baan je niet gaat vervelen en je elke dag met veel plezier naar je werk gaat.

Functie-eisen:
Affiniteit met callcenters of telefonisch contact.
Affiniteit met pc gebruik.
Communicatief intelligent.
Senioriteit.
Doorzettingsvermogen
De drang hebben om succesvol te zijn.
Commercieel
Woonachtig binnen een straal van 40km van de opdrachtgever

 Dit is een fantastische uitdaging voor telemarketeer, outbound telemarketeer, inbound telemarketeer, callcentermedewerker, salesmedewerker, sales topper, telesales accountmanager, telefonisch verkoper, inbound specialist, telefonische enquêteur.

Onze opdrachtgever biedt:

  • Goede coaching en begeleiding!
  • Flexibele werktijden!
  • Leuke collega’s binnen een informele werksfeer!

 

Dienstverband:
Vast

Locatie/Standplaats:
Almere

Salaris:
Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *