Cliënt Service Manager, die als jonge, commerciële, resultaatgerichte, Klantgerichte professional deze fantastische uitdaging aandurft bij een dynamisch contactcenter in Midden Nederland?

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is een commerciële organisatie, een toonaangevend contactcenter met meerdere vestigingen op gebied van Business to Business en Business to Consumer Telesales.

Bedrijfscultuur:
De mens staat hoog in het vaandel. kwaliteit en prestaties worden beloond. Sfeer is belangrijk. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd. Dynamische werkomgeving.

Functieomschrijving:
Als Cliënt Service Manager (CSM) van de opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het managen van de relatie met de opdrachtgever in de breedste zin van het woord. De CSM wordt hiërarchisch aangestuurd door de commercieel directeur.

 Je belangrijkste taken zijn:

Je bent verantwoordelijk voor het imago van onze opdrachtgever  bij de bestaande klanten, waarbij je (mede) verantwoordelijk voor het verbeteren van klanttevredenheid/-loyaliteit.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van gestelde omzetdoelstellingen, en ben je de spil tussen opdrachtgever en operatie en bewaakt met de opdrachtgever afgesproken KPI’s.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de relatie met de opdrachtgever, onder andere door zorgvuldige, frequente en volledige communicatie.

Ook ben je verantwoordelijk voor alle rapportages m.b.t. de uitvoering van het project richting de opdrachtgever, en ben je het gezicht van de organisatie richting de opdrachtgevers.

Tenslotte schrijf je periodieke rapportages over o.a. de markt in het algemeen, verbetermogelijkheden van het project en nieuwe commerciële kansen voor onze opdrachtgevers, en ontplooi je zelfstandig initiatieven om de toegevoegde waarde van onze organisatie richting de opdrachtgevers te verhogen.

Naast het relatiebeheer en klantcontact met de lopende opdrachtgevers, is het ook van belang dat je kijkt naar nieuwe kansen en mogelijkheden, en dus extra omzetmogelijkheden bij bestaande klanten en prospects.

Je levert een bijdrage aan de professionele positionering en profilering van het eigen verantwoordelijkheidsgebied en van de totale organisatie.

Je krijgt de kans om te “vlammen”

LET OP: het betreft hier het managen van klanten en opdrachtgevers die hun projecten over meerdere vestigingen van onze opdrachtgever hebben “draaien”. 

LET OP: de standplaats is nog bespreekbaar.

Een leuke en uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf!

Klant tevredenheid en klant loyaliteit is essentieel en erg belangrijk!

Kortom een leuke en uitdagende functie voor een accountmanager, callcenter manager, business development manager, projectmanager, senior supervisor, cliënt team manager, cliënt service manager, customer service manager corporate account manager, key accountmanager, relatie beheerder, new business manager, commercieel manager, Tele Sales manager en ondernemer.

Functie-eisen:
Voor de functie zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven- en klantgerichte Manager, met account management- en relatiebeheerervaring in de Contactcenterbranche.  Dit is een MUST!

Daarnaast vragen wij het volgende:

 • Een netwerk in de callcenterbranche. Dit is een Must!
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en een afgeronde hbo opleiding;
  • Je bent een geboren ondernemer die staat voor zijn ideeën en deze succesvol weet in te implementeren;
  • Je bent klant- resultaat en kostengericht en bent gewend te werken met KPI’s.
  • Je bent, kantgericht, gedreven, ambitieus, communicatief zeer sterk, resultaatgericht en ondernemend.
  • Commercie zit in je bloed!
 • Analytisch ben je zeer sterk!
 • Enthousiast en klantgericht
 • Positieve en hands-on mentaliteit
 • Pro actief
 • Denkt vooruit en werkt pro actief
 • Beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden

In bezit van een Rijbewijs B en een auto

Locatie/Standplaats:
Midden Nederland

Salaris:
Prima arbeidsvoorwaarden

Dienstverband:
Vast

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *