Ambitieuze telemarketeers, outbound callcenteragents en of callcentermedewerkers gezocht voor het leukste callcenter van Arnhem!

Bedrijfsprofiel:
De filosofie van onze opdrachtgever is simpel: een gedegen training on the job en persoonlijke coaching leiden tot succes! hierdoor krijg je enthousiaste, gemotiveerde collega’s  waardoor het plezier in het werk aanstekelijk werkt.  

Meld je daarom aan voor de speciale introductie. Maak hierbij kennis met het vak en ervaar de persoonlijke en prettige manier van werken.

Bedrijfscultuur:
Wellicht heb je nog nooit eerder overwogen om een carrière te beginnen in klantcontact. Oké, sommige klantcontact centers bieden je nu niet precies de baan die je voor ogen hebt. Maar dit bedrijf is anders! Jouw nieuwe collega’s voeren kwalitatief hoogwaardige gesprekken met geïnteresseerde zakelijke klanten of consumenten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Dat maakt het werk leuk om te doen en onderscheidend van anderen.

Hier wordt ieder mens als een individu behandeld. Ze geven iedereen, die bij hun structureel gaat werken (minimaal 18 uur per week) alle ruimte voor persoonlijke werkplanning en opleiding.

Functieomschrijving:
VOOR HET LEUKSTE CALLCENTER VAN ARNHEM, BEN IK OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE, GEDREVEN, COMMERCIËLE EN COMMUNICATIEF STERKE PERSOONLIJKHEDEN, DIE EEN TOEKOMST IN DE CALLCENTERBRANCHE WILLEN OPBOUWEN MET PRIMA DOORGROEIMOGELIJKHEDEN. UITERAARD KRIJG JE EEN PERFECTE OPLEIDING EN TRAINING EN EEN GERICHTE PERSOONLIJKE COACHING. THE SKY IS THE LIMIT! GOEDE SFEER, LEUKE COLLEGA'S, COMMERCIEEL WERKVELD, LEUKE PROJECTEN, INDIVIDUELE COACHING EN GOEDE VERDIENSTEN! 


VOORBEELDEN: LEADGENERATIE, BESTANDEN VERRIJKEN, AFSPRAKEN MAKEN VOOR ACCOUNTMANAGERS, PRODUKTEN EN DIENSTEN ONDER DE AANDACHT BRENGEN, TOT EN MET VERKOPEN, KORTOM HEEL VEEL VERSCHILLENDE PROJECTEN.

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren, dien je te beschikken over de volgende kwaliteiten:

Communicatief vaardig (dus goed kunnen babbelen)

Commercieel ingesteld en snappen dat je door het stellen van open vragen, erachter komt wat de klant belangrijk vindt. Dat zijn vragen die beginnen met wie, wat, waar, waarom en hoe.

Goed kunnen luisteren

Een goede telefoonstem

Samenvaten wat je gehoord hebt aan informatie van de klant

En dan een goed aanbod doen.

 

Daarnaast vindt je het leuk om sales/verkopen te realiseren.

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE, AFWISSELENDE BAAN IN EEN TEAM VAN GELIJKGESTEMDE COLLEGA'S, WAARBIJ JE GOED VERDIENT EN VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN KUNT VOLGEN?
DAN BEN JE BIJ ONZE OPDRACHTGEVERS AAN HET JUISTE ADRES!

WIE DURFT DE UITDAGING AAN EN WIL EEN CARRIERE IN DE TELESALES OPBOUWEN? LAAT HET ME WETEN! DE (DOORGROEI)MOGELIJKHEDEN ZIJN VOLOP AANWEZIG!

Dit is een fantastische uitdaging voor: telemarketeers; outbound callcenteragents; callcentermedewerkers; telesales medewerkers; Tele Accountmanager en Telefonische Verkopers!

Functie-eisen:
AFFINITEIT MET CALLCENTERS OF TELEFONISCH CONTACT
AFFINITEIT MET PC GEBRUIK
COMMUNICATIEF INTELLIGENT
SENIORITEIT
DOORZETTINGSVERMOGEN
DE DRANG HEBBEN OM SUCCESVOL TE ZIJN.
COMMERCIEEL
WOONACHTIG BINNEN EEN STRAAL VAN 40KM VAN DE OPDRACHTGEVER
ERVARING MET TELEFONISCHE VERKOOP IS EEN ABSOLUTE PRÉ

Locatie/Standplaats:
Arnhem

Salaris:
Uitstekende arbeidsvoorwaarden: prima basissalaris, uitstekende bonusregeling , interne opleidingen, trainingen en doorgroeimogelijkheden.

Zit sales in je bloed, wil je graag flexibel in te delen werktijden, goede begeleiding en coaching?, dan is deze job precies wat goed aansluit bij jou!

Dienstverband:
Vast bij gebleken geschiktheid.

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *