Ambitieuze, gedreven Outbound Telemarketeers voor een innovatief bedrijf!

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is marktleider en al 25 jaar gespecialiseerd in verhuur en verkoop van kunst aan bedrijven en instellingen. Onze opdrachtgever heeft de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en een sterke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie. Ze verzorgen nu al voor bijna 2.000 tevreden opdrachtgevers de kunst in de Benelux.

Klanten kunnen een keuze maken uit meer dan 55.000 hedendaagse kunstwerken. Jaarlijks worden duizenden nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken en fotografische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars aan de collectie toegevoegd. Hierdoor zijn opdrachtgevers verzekerd van een voortdurend up-to-date collectie met zeer ruime keuze uit nieuwe werken.

Bedrijfscultuur:
Een dynamisch bedrijf waar  ruimte is voor ondernemerschap en initiatief.
De mens staat hoog in het vaandel en ze hechten sterk aan normen en waarden.

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever,   marktleider op het gebied van kunstverhuur aan bedrijven en instellingen zoekt nieuwe Telemarketeers. Ben jij een commerciële doorzetter die het als een uitdaging ziet om zoveel mogelijk afspraken te maken voor onze Art Consultants? Zoek jij een baan voor 24 uur per week  bij een bedrijf waar resultaat en een prettige werksfeer hand in hand gaan? Beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, drive, leergierigheid, vloeiend Nederlands taalgebruik, commercieel inzicht en wil je dit maximaal benutten? Dan heeft onze opdrachtgever de baan voor jou op de afdeling Telemarketing. Het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het beheren van bestaande relaties op het administratieve en commerciële vlak.

 

Functie-eisen:

AFFINITEIT MET CALLCENTERS OF TELEFONISCH CONTACT
AFFINITEIT MET PC GEBRUIK
COMMUNICATIEF INTELLIGENT
SENIORITEIT
DOORZETTINGSVERMOGEN
DE DRANG HEBBEN OM SUCCESVOL TE ZIJN.
COMMERCIEEL

Dit is een fantastische uitdaging voor: telemarketeers; outbound callcenteragents; callcentermedewerkers; klantenservicemedewerkers; telesales medewerkers; Tele Accountmanager; medewerker klanten service en helpdesk medewerker.

Locatie/Standplaats:
Zuid Holland

Salaris:
Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden

Dienstverband:
vast

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *