Ambitieuze, gedreven Outbound Telemarketeers (afspraken bellers) voor een innovatief bedrijf!

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is marktleider en al 25 jaar gespecialiseerd in verhuur en verkoop van kunst aan bedrijven en instellingen. Onze opdrachtgever heeft de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en een sterke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie. Ze verzorgen nu al voor bijna 2.000 tevreden opdrachtgevers de kunst in de Benelux.

Klanten kunnen een keuze maken uit meer dan 55.000 hedendaagse kunstwerken. Jaarlijks worden duizenden nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken en fotografische werken van zowel bekende als opkomende kunstenaars aan de collectie toegevoegd. Hierdoor zijn opdrachtgevers verzekerd van een voortdurend up-to-date collectie met zeer ruime keuze uit nieuwe werken.

Bedrijfscultuur:
Een dynamisch bedrijf waar  ruimte is voor ondernemerschap en initiatief. De mens staat hoog in het vaandel en ze hechten sterk aan normen en waarden.

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever, marktleider op het gebied van kunstverhuur aan bedrijven en instellingen zoekt nieuwe Telemarketeers. Ben jij een commerciële doorzetter die het als een uitdaging ziet om zoveel mogelijk afspraken te maken voor onze Art Consultants?

Je gaat dus bedrijven benaderen om een afspraak te maken voor één van de accountmanagers.

 

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren, dien je te beschikken over de volgende kwaliteiten:

Communicatief vaardig (dus goed kunnen babbelen)

Commercieel ingesteld en snappen dat je door het stellen van open vragen, erachter komt wat de klant belangrijk vindt. Dat zijn vragen die beginnen met wie, wat, waar, waarom en hoe.

Goed kunnen luisteren

Een goede telefoonstem

Samenvaten wat je gehoord hebt aan informatie van de klant

En dan een afspraak maken.

 

Zoek jij een baan voor 24 uur per week  bij een bedrijf waar resultaat en een prettige werksfeer hand in hand gaan? Beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, drive, leergierigheid, vloeiend Nederlands taalgebruik, commercieel inzicht en wil je dit maximaal benutten?

Dan heeft onze opdrachtgever de baan voor jou op de afdeling Telemarketing. Het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het beheren van bestaande relaties op het administratieve en commerciële vlak.

 

Dit is een fantastische uitdaging voor: telemarketeers; outbound callcenteragents; callcentermedewerkers; telesales medewerkers; Tele Accountmanager; en telefonische verkopers.

Functie-eisen:
AFFINITEIT MET CALLCENTERS OF TELEFONISCH CONTACT
AFFINITEIT MET PC GEBRUIK
COMMUNICATIEF INTELLIGENT
SENIORITEIT
DOORZETTINGSVERMOGEN
DE DRANG HEBBEN OM SUCCESVOL TE ZIJN.
COMMERCIEEL
ERVARING ALS TELEFONISCHE VERKOPER IS EEN ABSOLUTE PRÉ
ERVARING MET HET MAKEN VAN TELEFONISCHE AFSPRAKEN IS EEN ABSOLUE PRÉ

Locatie/Standplaats:
Noord Brabant regio Raamsdonkveer

Salaris:
Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden

Dienstverband:
vast

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *