Allround business-to-businessverkoper Apeldoorn

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt als een belangrijke speler met een hands-on mentaliteit op de zakelijke markt met een groot netwerk aan bestaande bedrijfsrelaties die dagelijks bedient worden door Bussiness-to-bussiness accountmanagers middels een CRM systeem. Elke Bussiness-to-Bussiness accountmanager heeft zijn eigen bureau en zijn bouwt zijn eigen vaste klantenkring op, waarbij een groot appel gedaan wordt op je eigen verantwoordelijkheid. Middels groepsvergaderingen, werkinstructies, scripts en nieuwe processen alsmede coaching-on-the-job wordt er samen met jou, alsmede op teamniveau het maximale kennisoverdracht te doen om je eigen targets alsmede groepstargets te behalen en zelfs te doen overstijgen!  

Bedrijfscultuur
De organisatie kent een informele cultuur binnen een middelgrote organisatie waar bevlogenheid, gedrevenheid en humor  voor het sales vak een dagelijkse kost is. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je net zo gedreven bent als de verkoper die het vak al jaren uitoefenend en dagelijks 10 orders scoort! Je bent net als je collega’s instaat  de maximale inzet te leveren om door elke nee en bezwaar om te buigen naar een concrete sale. In het begin van je carrière bij deze organisatie krijg je de mogelijkheid om bij je collega’s mee te luisteren en te leren hoe zij het ‘nee’ ombuigen naar een concrete sale! En kun je middels coaching, werkinstructies en groepsvergaderingen groeien naar topverkoper in zeer korte tijd.

Functieomschrijving:
Je gaat aan de slag als accountmanager binnendienst bij een middelgrote organisatie waarbij de fantastische uitdaging krijgt om jezelf te bewijzen als topverkoper waarbij je doel moet zijn dat je elke dag geweldige resultaten wilt neerzetten. Je gaat telefonische contact leggen met prospects en bestaande klanten die uit het verleden zelf al eerder hebt gebeld of al contracten mee hebt lopen. Vervolgens onderhoud je prospects en klanten via een CRM systeem. Het fantastische van deze organisatie is dat jou klant ook jou klant blijft! Dat betekend dat je grote eigen klantenkring kunt realiseren die gemakkelijk kunt onderhouden en elke maand of jaar weer een contract mee kunt verlengen. Je verdient bij deze organisatie een uitstekend salaris omdat er provisie wordt toegekend aan elke sale die je genereerd!

Dit is een perfecte uitdaging voor een: accountmanager, allround verkoper, door to door verkoper, topverkoper, outbound telemarketeer, advertentieverkoper, hypotheek verkoper binnendienst.

 

Functie-eisen:

-       Je bent een energieke, frisse persoonlijkheid

-       Je bent een geboren verkoper (aantoonbare verkoopervaring is een pre)

-       Ervaring in de Business-to-Business en/of hypotheek markt is een pre

-       Je stapt gemakkelijk over emoties en bezwaren heen

-       Je wilt je elke dag opnieuw bewijzen

-       Je moet er van houden om veel geld te willen verdienen!

 

Locatie/Standplaats:
Nederland


Salaris:

Basis salaris met een uitstekende provisieregeling

 

 

Direct reageren

* verplichte invoervelden

Man/vrouw: man   vrouw *
Voornaam: *
Achternaam: *
Woonplaats:
Geboortedatum:
   
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
   
CV toevoegen *
Motivatiebrief toevoegen *